لوگوی سایت

تماس جهت خرید

09130909502 09130909500

مراحل ساخت سوله

طراحی سوله

ساخت سوله با مرحله طراحی شروع می شود. کسب اطلاعات جامع به طور یقین در سوله سازی موثر واقع خواهد شد. هدف از سوله سازی نیز موجب می شود که بتوانیم مساحت آن را برآورد کرده و راحت آن را ساخته و طرح خود را اجرا کنیم. هر چقدر که اطلاعات ما جامع و مفصل باشد به همان اندازه سوله سازی ما دقیق خواهد بود. نقشه کشی های دستی و کامپیوتری سوله لازم است که به دقت انجام شود.

ساخت سوله را به یک شرکت معتبر واگذار کنید. مهندسان شرکت لازم است که محل را به دقت بررسی کنند. ورق هایی که برای ساخت سوله انتخاب می شود لازم است که از استحکام لازم برخوردار باشند.

این چنین ورق هایی برای سقف و دیوار سوله مناسب خواهد بود. ورق هایی لازم است که از قبل رنگ آمیزی شده باشند تا بتوان آن ها را به هم متصل کرد. مهندس ناظر لازم است که قبل از بهره برداری از کل سازه دیدن کرده و آن را به دقت بررسی کند و ایرادات موجود را اعلام کرده تا در سریع ترین زمان ممکن رفع شود. سوله سازی براساس دفترچه محاسبات هندسی انجام می شود.

کیفیت آهن آلاتی که برای سوله سازی استفاده می شود لازم است که بالا باشد این امر موجب افزایش استحکام سازه خواهد شد. تمامی قسمت های سوله از قبل ساخته شده و به محل مورد نظر جابجا می شود. در اکثر مواقع، همه اجزا و بخش های سوله به هم پیچ و مهره می شوند.

ساخت سوله و مرحله اجرای طرح

ساخت سوله مانند سایر سازه ها بوده و لازم است که مجوز شهرداری کسب شود. لازم است که مشخص کنید که سوله مورد نظر شما به کدام سازمان مربوط می شود. پس پیشنهاد می شود که مطابق شرایط و ضوابط سازمان مربوطه مجوزهای لازم را کسب کنید. در صورتی که سوله شما برای ذخیره سازی مواد غذایی باشد در این صورت لازم است که از سازمان غذا و دارو مجوز کسب کنید.

هر کدام از سازمان های اداری برای ساخت سوله مجوزهایی را صادر می کنند که در زمان ساخت سوله لازم است که مجوزهای لازم را دریافت کنید. ساختمان سوله لازم است که دقیق و ایمن ساخته شود. کف سازی سوله ممکن است که در یک یا دو مرحله به انجام برسد. در سوله سازی برای حمل و جابجایی قسمت های مختلف سوله از جرثقیل استفاده می شود.

البته می توان از سایر تجهیزات هم جهت جابجایی هم استفاده کرد. دقت در نصب بخش های مختلف سوله بسیار اهمیت دارد. هر گونه سهل انگاری موجب می شود تا سوله محکم نشده باشد. مشاوره با مهندسان قبل از ساخت موجب خواهد شد تا سازه محکمی را احداث کنید.

ساخت سوله و زمین محل

ساخت سوله و زمین آن یکی از عوامل موثر به شمار می رود. شرکت های مختلفی در سراسر ایران سوله های مورد نظر شما را احداث می کنند. متریال سوله را از بهترین مواد انتخاب کنید تا بتوانید به مدت زمان طولانی از آن استفاده کنید. قبل از احداث بهتر است که نمونه کارهای قبلی شرکت را بررسی کرده و شرایط و ضوابط خود را برای ساخت سوله مطرح کنید.

ساخت سوله و دقت

ساخت سوله مرحله به مرحله اجرا می شود. خرید قطعات سوله اولین مرحله سوله سازی به شمار می رود. جوشکاری و نصب قطعات لازم است که به دقت انجام شود. شرکت های سوله سازی لازم است که به دقت مراحل ساخت سوله را انجام دهند. شاید شما مدنظر داشته باشید که چندین سوله را احداث کنید در صورتی که نیروهای کارگری شرکت زیاد باشد این امر امکان پذیر است.

سازه های فلزی لازم است که به دقت به هم نصب شوند، هر چقدر که این کار دقیق انجام شود به همان اندازه سوله محکم و مقاوم خواهد بود. ساخت سوله براساس محاسبات هندسی انجام می شود.

ساخت سوله و دقت در انجام آن امری مهم به شمار می رود. جوشکاری لازم است که به دقت انجام شود. پیچ و مهره کردن قطعات سوله لازم است که با دقت به انجام برسد. از آن جایی که سوله ها برای اهداف صنعتی و تجاری مورد استفاده قرار می گیرد بنابراین لازم است که براساس نقشه مهندسی به انجام برسد.

ساخت سوله و نصب سازه

ساخت سوله با حمل قطعات به محل شروع می شود. تمامی قطعات لازم است که به دقت به هم وصل شوند. جوشکاری و اتصال قطعات لازم است که با دقت هر چه تمام انجام شود. نصب دقیق قطعات موجب می شود که سوله دوام زیادی داشته باشد. بعد از احداث سوله لازم است که دستگاه تهویه نیز در داخل نصب شود تا هوای داخل سوله را به خارج منتقل کند.

دیوار چینی سوله لازم است که مانند سایر موارد دقیق انجام شود. کف سازی سوله لازم است که به دقت انجام شود. هر چقدر که به همان اندازه دقیق انجام شود، کف سوله محکم خواهد بود. سقف سوله لازم است محکم و دقیق ساخته شود. هر چقدر که ساخت سوله پیچیده باشد به همان اندازه هزینه ساخت نیز بیشتر خواهد بود.

سوله ها در شکل های متنوعی وجود دارند و به همین دلیل لازم است که مطابق نقشه مهندسی مورد تایید سوله سازی به انجام برسد. ارتفاع سوله مهم بوده و لازم است که به اندازه 4 – 25 متر تنظیم شده باشد. عرض سوله نیز بین 20 – 35 متر محاسبه می شود.

در صورتی که مطمئن هستید که ماشین آلات بزرگی را قرار است در داخل سوله قرار دهید لازم است که سوله را بزرگ تر احداث کنید. طول اکثر سوله ها به اندازه 90 متر محاسبه می شود. هر چقدر که جزئیات بیشتری را در مورد سوله سازی بدانید به همان اندازه سازه شما دقیق ساخته خواهد شد.

اتصال برق و تاسیسات موجود

ساخت سوله زمانی که به پایان رسید لازم است که سیم کشی های برق نیز شروع شود تا بتوان دستگاه های برقی لازم را به داخل سوله منتقل کرد. نصب تاسیسات گرمایشی و سرمایشی در داخل سوله ضروری به نظر می رسد. موتورخانه لازم است که در محل دیگری خارج از سوله نصب شود تا دستگاه های تاسیساتی به خوبی کار کنند.

نصب کلیه دستگاه های تاسیساتی و برق و سایر موارد بعد از احداث سوله مهم بوده و لازم است که پیمانکاران وظایف خود را به نحو احسن انجام دهند.

اتصالات برقی سوله لازم است که کاملا دقیق انجام شود. هر گونه اتصالات نادرست ممکن است موجب آتش سوزی در اثر اتصالات برقی ایجاد شود.

نکات ساخت سوله

ساخت سوله و رعایت نکات ایمنی آن از اهمیت بسزایی برخوردار است. هر چقدر که شرکت های سوله سازی نکات ساخت سوله را رعایت کنند به همان اندازه سوله ای که برای شما ساخته می شود ایمن خواهد بود. سوله را در ابعاد استاندارد طراحی و اجرا کنید و بدین ترتیب می توانید از آن در بلند مدت استفاده کنید.

سوله را نزدیک به محل مواد اولیه تاسیس کنید تا با کمترین هزینه بتوانید مواد اولیه را تامین کرده و آن را به محصول نهایی تبدیل کنید. هر چقدر که هزینه سوله سازی را دقیق انجام داده باشید به همان اندازه می توانید با هزینه منطقی این کار را انجام دهید. این کار در ابتدا موجب صرفه جویی در بسیاری از هزینه های شما خواهد شد.

مبلغ باقی مانده را می توانید برای خرید تجهیزات کارخانه هزینه کرده و کارخانه ای با تجهیزات پیشرفته تر راه اندازی کنید.

موجود
/5
موجود
/5
53,200

تومان

/5
53,200

تومان

/5
53,200

تومان

/5
53,200

تومان

/5

یک پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *