اهمیت زیبایی نمای ساختمان
پروفیل درب و پنجره از مهم ترین سازه های ساختمانی محسوب می شوند. از آن جایی که این سازه مهم است بنابراین با فلزات مقاومی ساخته می شود. توجه به زیبایی موجب می شود که پیمانکاران ساختمانی بتوانند از پروفیل هایی استفاده کنند که در زیبایی ساختمان نقش اساسی ایفا می کنند.
پروفیل درب و پنجره در ساختمان سازی استفاده می شود. سازندگان این پروفیل را مقاوم طراحی می کنند. بنابراین آلیاژ فلزات برای ساخت آن یکی از گزینه های مناسب به شمار می رود.
درب و پنجره یکی از عناصر ساختمانی به شمار می رود. به همین دلیل لازم است که درب و پنجره را به نحوی ساخت که در عین زیبایی، از مقاومت لازم نیز برخوردار باشد. حفظ زیبایی و مقاومت شاید در نگاه اول کار سختی باشد ولی با خلاقیت می توان این کار را اجرایی کرد. پیمانکاران ساختمانی لازم است که در انتخاب پروفیل دقت کنند تا بتوانند درب و پنجره مقاوم و زیبایی را در ساختمان نصب کنند.
هر چقدر که این پروفیل محکم ساخته شود به همان اندازه درب و پنجره هم مقاوم خواهد بود و در نتیجه می توان از آن در بلند مدت استفاده کرد.
پروفیل درب و پنجره و کاربرد
پروفیل درب و پنجره به طور معمول امروزه از آلومینیوم و سایر فلزات ساخته می شود. از آن جایی که این فلزات مقاوم بوده و باعث زیبا دیده شدن نمای ساختمان می شوند، بنابراین این نوع پروفیل ها بسیار زیاد استفاده می شود.
پروفیل درب و پنجره دو جداره آلومینیومی در ساختمان سازی استفاده می شود. البته این نوع پروفیل نیز نسبت به سایرین با قیمت ارزان به فروش می رسد. طراحی و ساخت قالب های پروفیل درب و پنجره مهم بوده لازم است که محکم و زیبا ساخته شود. چهارچوب های درب و پنجره ساختمان نیز با پروفیل های ساختمانی ساخته می شود.
از آن جایی که این پروفیل مقاوم است، بنابراین پیمانکار سعی می کند در قسمت هایی که درب و پنجره گذاشته شده از آن استفاده کند. این پروفیل در اکثر مواقع به شکل های مربع یا مستطیل ساخته می شود.
پروفیل درب و پنجره و فلزات مختلف
پروفیل درب و پنجره در با فلزات و آلیاژهای مختلف طراحی و ساخته می شود. پروفیل های فلزی آهن و فولاد گران هستند.
این پروفیل در اندازه های مختلفی طراحی و ساخته می شود. اندازه نوع پروفیل بین دو تا هفت میلی متر متغیر است. اندازه دو میلی متر برای ساختمان سازی کاملا مناسب است. اندازه هفت میلی متر نشان دهنده میزان ضخامت خواهد بود. اکثر پروفیل ها با ضخامت 2- 2.5 میلی متری ساخته می شوند. این پروفیل می تواند از فلزات مختلفی طراحی و ساخته شود.
توجه شود که برای زیباسازی نمای ساختمان، از این پروفیل استفاده می شود پروفیل آهن برای ساخت درب و پنجره مرسوم بوده و نسبت به بسیاری از فلزات مقاوم است. از پروفیل های متداول بازار به شمار می رود. ترکیب آهن و سایر فلزات موجب مقاوم شدن این پروفیل خواهد شد.
ضخامت پروفیل نشانگر مقاومت آن خواهد بود. امروزه پروفیل های پنجره به صورت دو یا سه جداره ساخته می شوند. مقاومت این چنین پروفیل هایی نسبت به تک جداره بیشتر است. امروزه درب و پنجره های زیبایی طراحی و ساخته می شود که می توان از آن ها استفاده کرد. در صورتی که درب و پنجره شما نیاز به تعویض داشته باشد می توانید از مدل های جدید استفاده کنید.
پروفیل درب و پنجره و انواع آن
پروفیل درب و پنجره در انواع مختلفی ساخته می شوند. پروفیل فریم به صورت چهارچوب ساخته می شود. فریم در وضعیت های مختلفی نسبت به باز شدن پنجره به صورت افقی یا عمودی طراحی و ساخته می شود. پروفیل های پانل از دیگر مواردی است که در ساخت درب و پنجره از آن استفاده می شود.
پروفیل لنگه برای بستن و باز کردن پنجره و درب ها استفاده می شود. پروفیل زهوار به صورت دو جداره و تک جداره ساخته می شود. این پروفیل در نگهداری شیشه در پانل نقش بسزایی دارد و از سقوط شیشه درب و پنجره جلوگیری می کند.
پروفیل میانی به شکل تی انگلیسی ساخته می شود. به عنوان تقسیم کننده افقی عمل کرده و می توان دو یا چند پنل را در درب یا پنجره ایجاد کرده و به همان تعداد شیشه در پانل ها قرار داد.
پروفیل اتصال چهارچوب، در اتصال فریم های افقی درب و پنجره نقش بسزایی دارد. از این فریم در نمای ساختمان استفاده می شود. گاهی اوقات پنجره های ساختمان های شیشه ای به صورت افقی کار گذاشته می شوند.
پروفیل های ساده از گروه های مهم طبقه بندی به شمار می رود. این نوع پروفیل ها، مقاوم بوده و یراق آلات مورد استفاده در آن ها زیبا و محکم هستند، به همین دلیل اولین گزینه برای استفاده در ساختمان سازی به شمار می روند.
پروفیل درب و پنجره و ویژگی های آن
پروفیل درب و پنجره با فلزات مختلفی ساخته می شود. از فلز آلومینیوم در ساخت درب و پنجره استفاده می شود.
پروفیل درب و پنجره را می توان به صورت های مختلف طراحی و ساخت. سبکی و مقاومت از جمله مزایای این فلز به شمار می رود. این فلز نسبت به عوامل محیطی مقاوم است. در زیبایی و جذابیت نمای ساختمان می تواند تاثیر به سزایی دارد.
از سال ها پیش از آلومینیوم در ساختمان سازی استفاده می شد. پروفیل های دو جداره آلومینیومی نسبت به گذشته بیشتر مورد توجه قرار گرفته اند. پروفیل ها به نحوی ساخته می شوند که انرژی گرمایی تولید شده در محیط در فصل زمستان حفظ شده و از بین نرود.
وزن پروفیل
پروفیل درب و پنجره در طرح و وزن های متفاوتی عرضه می شوند. ضخامت پروفیل یکی از عوامل موثر در وزن آن محسوب می شود. ماده اولیه در نحوه طراحی پروفیل تاثیر به سزایی دارد. کارخانجات تولیدی، طرح های مختلف و متفاوتی از پروفیل را عرضه می کنند. ابعاد و نوع فلز از عوامل موثر وزن پروفیل محسوب می شود.
البته امروزه از پروفیل های آلومینیومی در ساخت درب و پنجره استفاده می شود. امروزه از فلزات مختلف در ساخت پروفیل درب و پنجره استفاده می شود. جابجایی پروفیل های سنگین کار دشواری است. پروفیل های سنگین را می توان با ماشین های باربری تا محل حمل کرد. نصاب های می توانند این نوع پروفیل ها را در محل نصب کنند.
هر چقدر که طول و عرض پروفیل بیشتر باشد به همان اندازه وزن پروفیل هم بالا خواهد بود. تعداد نیز عامل موثری در افزایش یا کاهش وزن پروفیل به شمار می رود. متناسب با نیاز خود پروفیل را خریداری کنید تا متحمل هزینه های اضافی نشوید.
قیمت پروفیل
پروفیل درب و پنجره و قیمت آن به بسیاری از عوامل وابسته است. جنس فلز اولین نکته موثر در تعیین قیمت به شمار می رود. فرایند تولید نیز در قیمت نهایی محصول تاثیر دارد. ابعاد محصول که مشخصه فیزیکی محسوب می شود نیز از جمله عوامل موثر در قیمت محصول به شمار می رود.
پروفیل درب و پنجره و قیمت آن اولین نکته ای است که برخی از خریداران آن را ارزیابی می کنند. از آن جایی که امروزه بر تعداد تولیدکنندگان افزوده شده بنابراین قیمت تا حدی متعادل شده است. قیمت کم پروفیل آلومینیومی موجب شده تا این نوع پروفیل در مقایسه با بقیه فلزات مورد توجه قرار گیرد.
3 پاسخ
Very good info. Lucky me I found your blog by chance (stumbleupon). I’ve bookmarked it for later!