سازه فولادی صنعتی
معایب سوله عاملی جدی جهت انصراف از احداث سوله قلمداد می شود. سوله ها در انواع مختلفی طراحی و ساخته می شود. رعایت جزئیات در ساخت این سازه ها امری ضروری است. خسارات جبران ناپذیر نتیجه کوچک ترین سهل انگاری طراحان قلمداد می شود. مشتریان در انتخاب ابعاد سوله ها مختار هستند.
معایب سوله خرپایی
معایب سوله چندان زیاد نیست. هزینه ایجاد سوله های کوچک تر مقرون به صرفه نخواهد بود و گران تمام می شود. قیمت ساخت این سوله ها به روش های سنتی بسیار زیاد خواهد بود. از آن جایی که امروزه ساخت سوله های بزرگ متداول است بنابراین ساخت این سوله ها براساس قیمت و روش بازار خواهد بود.
توجه کنید که هزینه اجرایی ساخت سوله های بزرگتر گاهی اوقات از رقم های پیش بینی شده فراتر خواهد رفت و بنابراین مالک لازم است که هزینه های غیر ضروری را کاهش دهد.
معایب سوله و نگاهی به مزایای آن ها
معایب سوله نباید مانعی برای ساخت سوله تلقی شود. مزایای سوله های خرپایی به قدری زیاد است که نمی توان آن ها را انکار کرد. این سوله ها ارزان قیمت هستند و می توان آن ها را در مدت زمان کوتاهی احداث کرد. هر چه قدر که سوله با ورق های محکم و با کیفیتی ساخته شود به همان اندازه مقاوم خواهد بود.
می توان ابعاد سوله را مطابق نیازهای مشتریان تغییر داد و در صورت نیاز سوله های بزرگ تری را احداث کرد. در اکثر موارد از پروفیل و ورق های با کیفیتی استفاده می شود تا بتوان امنیت سازه را تامین کرد. در سوله های خرپایی می توان انواع تجهیزات سرمایش و گرمایش و سایر دستگاه ها را در صورت لزوم نصب کرد.
می توان با جرثقیل ها، ورق های سنگین سوله را جابجا کرد. از آن جایی که اکثر قطعات و سازه های سوله ها با پیچ و مهره به هم متصل می شوند، بنابراین می توان در صورت ضرورت ورق های سوله ها را باز کرده و در محل دیگری دوباره آن ها را بهم متصل کرد. سوله های خرپایی را می توان برای هر نوع کاربری غیر صنعتی و صنعتی مشخص کرد.
احداث سوله ها بخاطر نظارت سازمان های دولتی امری ضروری تلقی می شود. می توان 0سقف سوله را به دو نوع هشتی و قوسی نیز اجرا نمود. سوله های سالن پذیرایی از این نوع هستند.
معایب سوله تیر ورقی
معایب سوله تیر ورقی خیلی زیاد است. از آن جایی که هنوز دانش فنی ساخت این سوله در ایران وجود ندارد، بنابراین هزینه ساخت این نوع سوله ها بسیار بالاست. بخاطر نبود محاسبات فنی و ریاضی این سوله ها را به صورت تجربی احداث می کنند. ورق های فولادی را به مقادیر زیادی در این نوع سوله استفاده می کنند.
این کار موجب می شود که بتواند در برابر طوفان و باران های سیل آسا مقاوم باشند.
اگرچه شاید تا بدین جا با درک موارد منفی از ساخت سوله منصرف شده اید ولی ذکر این نکته لازم و ضروری است که ساخت سوله های تیر ورقی در اندازه های کوچک تر مقرون به صرفه خواهد بود.
معایب سوله UBM و درک مزایای آن ها
معایب سوله نباید مانعی برای یک کارآفرین باشد. این نوع سوله ها برای امور دامداری و مرغداری مناسب نیستند. ورق های این نوع سوله ها را نمی توان ضد عفونی کرد بخاطر این که روکش این ورق ها از پلی اورتان است و این ماده شیمیایی، باکتری و میکرب ها را به سرعت جذب می کند. این سازه ها برای کاربری های نگهداری مواد غذایی، دارویی و تجهیزات پزشکی توصیه نمی شود.
استفاده از جرثقیل سقفی برای ساخت این سوله ها هزینه ساز خواهد بود. دمونتاژ ورق های این سوله ها مقرون به صرفه نیست. به همین دلیل سوله ای که در محل ساخته می شود در همان محل باقی خواهد ماند.
فروش این نوع سوله ها در اکثر اوقات کار درستی نیست. محدودیت فضایی مهم ترین عیب این سازه ها خواهد بود. در واقع اکثر سوله هایی از این نوع کوچک خواهند بود. از مزایای این نوع سوله ها می توان به مقاومت آن ها در برابر شرایط جوی و زلزله اشاره کرد. عایق مناسبی در برابر سرما و گرما به شمار می روند. سوله های مدرن بوده و می توان گفت که امروزه این نوع سوله ها احداث می شوند.
سازه های فلزی دست دوم
معایب سوله فقط به خرپایی و تیر ورقی و UBM محدود نمی شود. معایب این سوله ها از حد تصور شما بیشتر خواهد بود. در اکثر موارد مستهلک شده اند. بنابراین بعد از مدتی ممکن است که ورق های سوله از جا کنده شوند. بهتر است که با کارشناسان مشورت کنید و بعد از آن اقدام به خرید کنید.
از مزایای این سوله ها می توان به قیمت مناسب اشاره کرد. این مزیت در اکثر موارد مهم ترین موردی است که خریداران سوله به آن توجه می کنند. در هرحال بهتر است که از خرید این سوله ها اجتناب کنید.
شرایط عمومی
معایب سوله را می توان به هزینه بالای نگهداری آن ها اشاره کرد. جابجایی یکی از مهم ترین نقاط ضعف این سازه های فلزی به شمار می رود. از آن جایی که کارخانجات به دلایلی از محلی به محل دیگری نقل مکان می کنند بنابراین دمونتاژ ورق های فولادی سوله ها همواره یکی از مشکلاتی است که واحدهای صنعتی با آن دست و پنجه نرم می کنند.
جابجایی لازم است که به نحوی انجام شود که بتوان در مدت زمان کوتاهی دوباره تولید را شروع کرد.
نگاهی به مزایا و معایب عمومی سوله ها
معایب سوله مانع احداث سوله نخواهد شد. اگرچه هزینه بالای جابجایی مانع احداث سوله های بزرگ صنعتی نمی شود. می توان در سوله ها حجم زیادی از مواد اولیه یا ضایعات را نگهداری کرد. نگهداری ماشین آلات و مواد اولیه برای تولید محصول امری ضروری محسوب می شود.
هر چقدر که نگهداری اصولی و دقیق باشد به همان اندازه می توان آن ها را تا بلند مدت نگهداری کرد. ساماندهی نگهداری و مواد اولیه در سوله ها راحت خواهد بود.
نگهداری مواد غذایی در سوله ها برای این صنایع از اهمیت بسزایی برخوردار است. کنترل دما یکی را می توان به عنوان مزیت سوله ها عنوان کرد. دما لازم است طوری حفظ شود که به محیط سوله و مواد اولیه موجود در آن آسیبی وارد نکند.
کاربری سوله UBM
معایب سوله را نمی توان بهانه ای نسبت به عدم احداث آن مدنظر گرفت. سوله های UBM یکی از بهترین انواع بوده که کاربری های آن را می توان در حوزه صنایع غذایی، نگهداری خودرو، کمپ های نظامی، فروشگاهی و ورزشی مدنظر گرفت. این نوع سوله ها جزء سازه های مدرن محسوب می شود و می توان عنوان کرد که طی سال های اخیر تمایل بسیاری از مدیران موجب شده که این نوع سوله ها به تعداد بیشتری احداث شود.
صنعت ساخت و ساز
معایب سوله را می توان در هر صنعتی شاهد بود. مزایا سوله موجب شده که بسیاری از مدیران کارگاه ها نسبت به ساخت سوله تمایل بسیار زیادی داشته باشند. سرعت احداث سوله یکی از مزایای انکار نشدنی این سازه های فلزی محسوب می شود.
می توان سوله ها را در مناطقی که زمین قیمت بالایی دارد احداث کرد. به همین دلیل است که در زمین هایی با قیمت بالا شاهد آن هستیم که کارگاه ها و کارخانه ها و انبارهای بزرگ برای نگهداری محصولات صنعتی احداث می شوند.